|
A Szatmári Ízek Kft. is támogatja a Debreceni Egyetem jóvoltából rendezett I. OTSZK-t |
A Debreceni Egyetem Táplálkozástudományi Intézete és az Általános Orvostudományi Kar táplálkozástudományi MSc képzés hallgatói tisztelettel meghívják Önt az
I. Országos Táplálkozástudományi Szakemberek Konferenciájára
A konferencia fővédnöke
Prof. Dr. Szilvássy Zoltán
a Debreceni Egyetem rektora
Konferencia témája
Táplálkozástudományi kutatások és szakemberek helye Magyarországon
Konferencia időpontja
2019. március 9.
Helyszín
Debreceni Egyetem
KONFERENCIA CÉLJA
- A táplálkozástudomány sokszínűségének bemutatása
- Táplálkozástudományi képzés története, fejlődése, további kibontakozásaink lehetőségei (kutatás, gyakorlat, szakigazgatás)
- A táplálkozástudományi szakemberek jelene és jövője, figyelembe véve a jelenlegi tanterveket
- A dietetikus és a táplálkozástudományi szakemberek közötti különbségek, és közös kompetenciák megbeszélése
- Végzett táplálkozástudományi szakemberek és jelenlegi hallgatók által javasolt szakmai szervezet létrehozása, ahová a táplálkozástudományi szakemberek bizalommal fordulhatnak, és az érdekeik képviseletével támogatnák őket a munka világában
Tervezett program
9 00 Regisztráció
10 00 Megnyitó
10 15 Plenáris előadások (Prof. Dr. Bánáti Diána, Prof. Dr. Szilvássy Zoltán)
11 00 Plenáris előadások (végzett okleveles táplálkozástudományi szakemberek bemutatkozó előadásai)
12 00 Kerekasztal megbeszélés a szakvezetők (DE, SE, PTE) közreműködésével
13 00 Ebédszünet
14 00 Hallgatói tudományos előadások
17 00 Konferencia zárása
Forrás: @OTSzK facebook oldala